La Coral Margalló

La Coral Margalló

Per tercer any consecutiu, la Coral Margalló ha aprofitat el concert de Nadal per solidaritzar-se amb una entitat social i altruista de Castelldefels.

Amb data 2 de febrer, la Coral Margalló ha fet entrega a la Fundació Privada OKUME A.Z. dels diners recaptats en el sorteig d’una panera en l’esmentat concert, realitzat el 18 de desembre a l’església de Santa Maria de la nostra ciutat.

A l’acte, estigueren presents el Sr. Alcalde Joan Sau, el 6è tinent d’alcalde de Serveis Socials i Dependència, Sr. Santiago Barona, el president de la Fundació OKUME, Sr. Jordi Seuba, el president de la Coral Margalló, Sr. Jaume Gavaldà, i diversos membres d’aquesta entitat musical.

Al final de l’acte, el Sr. Alcalde encoratjà els membres de la Coral a seguir amb aquesta iniciativa, que mostra que l’activitat cultural i musical també pot ser, i ha de ser, sempre solidària.

{mosimage}