L’administració no ha de fer-ho tot

L’administració no ha de fer-ho tot

Joan Sau Alcalde de Castelldefels en el acte de presentació de l’ACEDE “L’administració no ha de fer-ho tot”.

L’acte de presentació de l’ACEDE Associació Catalana Executius, Directius i Empresaris del Baix Llobregat ha servit per establir el compromís de diàleg entre les administracions públiques i l’empresariat i serveis que s’ofereixen des de l’àmbit local.

Joan Sau, alcalde de Castelldefels , és partidari d’aquesta entesa entre el sector públic i el privat, com ja es fa en temes com el de la promoció del turisme de la seva ciutat o en  la gestió dels habitatges protegits. Proposa un espai de diàleg on puguin materialitzar-se les propostes i cercar fórmules legislatives que permetin una varietat de criteris més enllà dels estrictament econòmics.

El president d’ACEDE Catalunya, Joan Villar, aclaria que en el segle XXI les administracions públiques i els empresaris no són enemics. Raimon Martínez el delegat del Baix Llobregat apuntava la necessitat de crear sinergies que es materialitzin en acords.

En roda de premsa tant el president d’ACEDE com l’alcalde van manifestar la seva voluntat de seguir  treballant en projectes comuns.

{mosimage} 

D’esquerra a dreta, Joan Villar, president ACEDE Catalunya, Joan Sau. Alcalde de Castelldefels i Raimon Martínez delegat ACEDE Baix Llobregat