22 de maig, una cita important…, amb la feina feta

22 de maig, una cita important…, amb la feina feta

{mosimage}El proper 22 de maig les forces polítiques locals tenim una cita amb l'electorat. ICV-EUiA arriba a les urnes amb la feina feta, preparats per l’examen i amb els deures a punt per fer la revisió.

No parlarem de hipotètics i falsos i sobtats interessos per l'educació o la cultura, com fan darrerament alguns partits de l’oposició que no saben la diferència entre un grup i una línea en una escola, o que pretenen demostrar un interès per temes socials o patrimonials que mai no els ha caracteritzat; ni acceptarem propostes com les que fa el PP de suprimir l’habitatge protegit a Gral. Palafox, tan necessari, inventant-se projectes d’equipaments irreals i inviables sense tenir en compte els serveis ja existents i les necessitats de l’entorn. Nosaltres podem parlar de defensa de l’ensenyament públic de qualitat, d’escoles noves( 4 Cases dels infants) de propostes extraescolars, de defensa i creació d’espais nous per la cultura…(teatre, biblioteca), de plans de treball amb continguts i projectes (pla jove, pla de convivència intercultural.) Tampoc, com haurà de fer CiU, haurem d’ explicar per què a Castelldefels volem un tercer CAP mentre el nostre  grup parlamentari  a la Generalitat congela la seva construcció.

Aquí i al Parlament defensarem la salut pública com a dret inqüestionable i el tercer ambulatori com a imprescindible. Per això, per exemple,ens agradaria saber com se suposa que millorarà la qualitat de la sanitat  a la comarca, sense equip directiu a l'Hospital de Viladecans.

ICV-EUiA a Castelldefels pot parlar  de la  defensa de la salut pública, de l'ensenyament a l'abast de tothom, de cultura i participació democràtica, de preocupació per les energies renovables, d'escoltar la veu dels joves, d'acollir la nova ciutadania des de la base de drets i deures per igual, alhora que podem dir que també hem marcat la diferència en temes que ens han semblat  allunyats de les polítiques socials i d'esquerres que defensem. No ens hem preocupat només del que eren les nostres responsabilitats directes. Hem defensat l'habitatge protegit, l'esport no competitiu, el reforç dels pressupostos de serveis socials…, tot allò que pensem que és bo per a Castelldefels, per als veïns i veïnes en general, ens votin o no.

Tot això essent un equip de 3 en el Consistori. Estem segurs, doncs, que sumant més suport electoral, amb noves idees i amb consolidació de polítiques públiques ja plantejades, podem dibuixar encara amb més força un mapa d'esquerres, ecologista a la ciutat, basat en la cohesió, la solidaritat i la igualtat.

El proper dia 25, a les 19 h al Centre Frederic Mompou, us presentem la nostra llista, una candidatura plural, activa, enèrgica, encapçalada per Joan Lluís Amigó. Amb aquesta gent diferent…i amb tu, volem continuar fent feina per tot i totes, a Castelldefels.