Premi de prestigi per a la British School

Premi de prestigi per a la British School de Castelldefels

{mosimage}La prestigiosa Universitat de Cambridge lliura uns reconeixements anuals als alumnes amb millors qualificacions.

The British School Barcelona (BSB), escola que imparteix educació britànica a nens d'entre 3 i 18 anys i ubicada a Castelldefels, s'ha consolidat com el millor col·legi britànic d'Espanya gràcies als premis obtinguts pels seus alumnes d'A-Level atorgats pel Cambridge Internacional Examinations. Els premis, fallats recentment, s'atorguen als alumnes amb les millors qualificacions entre escoles britàniques de tot Espanya.

The British School Barcelona ha obtingut un gran nombre de premis per a A-Level, el que la situa en primera posició, destacant els resultats en l'àmbit de les ciències, ja que s'han obtingut els premis a les millors qualificacions en matèries com Biologia, Química i Física.

Segons Lluís Farrés, director executiu del centre: "Aquests premis no només reconeixen el talent individual dels nostres alumnes sinó l'excel lència del nostre projecte educatiu que, basat en el sistema britànic, s'adapta a les necessitats i als potencials de cada persona de forma particular, de manera que s'obtenen millors resultats".