UE col·labora amb El Color de la Papaya

EL CASTELLDEFELS COL.LABORA AMB EL PROJECTE SOLIDARI ‘EL COLOR DE LA PAPAYA’

{mosimage}La UE Castelldefels ha arribat a un acord amb l'organització de caritat, EL COLOR DE LA PAPAYA, per a col.laborar en un interessant projecte humanitari. Aquesta institució dirigeix una rellevant acció solidària en territori africà, a còpia de captació de fons i donacions, seguint sempre els preceptes marcats per les persones que generosament hi col.laboren. El seu àmbit d'actuació se centra sobretot en els nens de KERGALLO (Gàmbia), però no s'escatimen esforços a l'hora de resoldre problemes de caire més global en aquella província gambiana.

En aquests moments, EL COLOR DE LA PAPAYA és en plena campanya de recollida de material esportiu destinat a les II OLIMPIADES DE KERGALLO (Gàmbia), que se celebraran del 21 al 24 de març. Amb la roba que recullin podran equipar tots els participants. La UE CASTELLDEFELS va tenir coneixement de la iniciativa i, com no pot ser d'altra forma, hi col.labora amb una important quantitat de material esportiu (samarretes, pantalons, mitgetes, dessuadores, xandalls, botes, pilotes, etc), que es va recollir entre el dissabte 12 i el dimarts 15 de març a les instal.lacions del Municipal d'Els Canyars.

Per a més informació, poden entrar a http://elcolordelapapaya.blogspot.com