Última columna

Última columna

{mosimage}Aquestes ratlles són les darreres que escric com a portaveu del GM d’ERC a l’Ajuntament de la nostra ciutat. L’adéu a la dedicació municipal el faig en un bon moment, amb una llista que pren l’alternativa amb ganes i il·lusió,amb un relleu exemplar i coherent amb el que ha estat el nostre discurs sobre els càrrecs electes i el meu,especialment.No crec en la permanència indefinida de les mateixes persones en els càrrecs electes.Des del principi, tenia clar que dos mandats és el temps idoni,ni massa curt ni massa llarg,per a fer de regidora.Les persones canviem,però no el projecte que hem defensat,que defensem i que continuarem defensant.I,ara,noves cares,nova gent,pren la torxa i es posa a caminar al davant,perquè de caminar i fer camí ja fa anys que el fem junts. Vull,també,acomiadar-me amb aquestes ratlles de les lectores i lectors que han seguit aquesta columna i animar-los a continuar fent-ho,doncs,ara,posarem nova música a la mateixa lletra i altres mans us faran arribar les paraules.Han estat vuit anys d’oposició al govern municipal de torn,sense pal.liatius,sense renúncies,segurament amb encerts per a uns i amb errades per als altres,però si més no amb la placidesa d’haver-ho fet amb la pròpia coherència. La feina feta queda reflectida en les actes,recollida en aquests articles mensuals,en les nostres publicacions.Hi ha hagut de tot en aquests anys,bons moments i bons companys i companyes,moments mediocres i mesquineses i algun moment d’irada impotència. Ja són passat i vull viure el present,per tant, ni renunciar a la representació municipal activa em retira de la vida política ni deixar de comunicar-me en aquesta finestra em retira de l’escriptura, de la mateixa manera que abans de ser regidora ja portava més de trenta anys de lluita per la llibertat del meu país i que no van ser aquests els meus primers articles. Amb la moral ben alta pel bon paper que farà la nostra llista en la propera contessa electoral i amb energia per continuar des d’uns altres àmbits, la lluita per la llibertat d’aquesta blasmada i queixosa Catalunya,fins aviat i gràcies.

Àngels Coté
ERC