Equipos UE Castelldefels

Equipos UE Castelldefels

Infantil B

{mosimage} 

Extraordinària campanya la que està realitzant el conjunt de Cristian Puertas, ben acompanyat per José Segura, al grup 27 de la Tercera Divisió Infantil. Disputades 21 jornades l'Infantil B UE Castelldefels acumula un bagatge de 12 victòries, 5 empats i només 4 derrotes, amb 62 gols a favor i només 21 en contra, quelcom que li ha permès ocupar posició a la zona mitjana-alta de la classificació (entre la 3ª i la 6ª) pràcticament durant tot el curs. Parlem d'un equip sòlid, compacte i sense fissures, on l'esperit coral s'imposa sempre a les individualitats. Així, s'enfronti a qui s'enfronti, esdevé un rival complicat de superar. En definitiva, és una de les grans alegries del futbol onze UE Castelldefels 10-11.

Plantilla: MIGUEL ÁNGEL Damas, ÁLEX GARCÍA, PABLO Bascón, POL Conesa, MARC CUNILLERA, DAVID García, DANI Peñaranda, MARIO Gil, ELAN Pérez, NIL Cara, ALBERTO Macaya, ERIC Sierra, JORDI Cabané, FAUSTINO Campodonico, JORGE Andrés González, MANU López, RIKI Valero, FRAN Carvajal i EMMANUEL Samyr Varela.Entrenador: CRISTIAN PUERTAS Segon Entrenador: JOSÉ SEGURA