La UE Castelldefels més solidària

La UE Castelldefels més solidària

{mosimage}Comentàvem en l'edició anterior que la UE Castelldefels havia col.laborat amb l'organització de caritat, EL COLOR DE LA PAPAYA, portant a terme una generosa donació de material esportiu encaminada a vestir els participants de l'Olimpiada Esportiva de Kerrgallo (Gàmbia), focus principal d'actuació d'aquesta institució. L'esmentada competició es va celebrar entre el 21-23 de març, i ja tenim les fotografies que deixen clar que el pavelló de la UE Castelldefels ha quedat prou alt al cor de l'Àfrica. Molts nens i nenes gambians van vestir els nostres colors, en una iniciativa que els ha permès gaudir de les activitats en les condicions idònies. Enhorabona a EL COLOR DE LA PAPAYA per aquesta fantàstica iniciativa solidària. Imatges gentilesa: EL COLOR DE LA PAPAYA

{mosimage}