Musical “Hijos del Rock’n’Roll”

Musical "Hijos del Rock'n'Roll"

El musical 'Hijos del Rock'n'Roll' omple el Teatre Plaza en dues sessions consecutives. El diumenge 20 de març se’ns va oferir al nou Teatre Plaza un espectacle musical, escenificat per actrius i actors de la nostra ciutat.  La doble funció programada pel Club de teatre musical Todoporque Rías va gaudir per dos cops seguits d'un notable èxit d'assistència i participació del públic. Aquest Club i Escola de Teatre Musical de Castelldefels, vinculat a la Fundació privada Okume AZ, estrenava en aquesta data i lloc el musical ‘Hijos del Rock'n'Roll'. L'èxit en la venda anticipada d'entrades ja havia provocat que el Club de Teatre hagués hagut de programar una doble funció d'aquesta obra de teatre amateur, de manera que es van realitzar dues representacions, la primera a les 18 hores i la segona a les 20.30 h.

{mosimage} 

El musical, ambientat en l'efervescència creativa dels anys 80, a la ciutat imaginària de Castellrock, va aconseguir per dos cops seguits omplir el teatre i aixecar el públic de les seves butaques. La direcció de tot l’espectacle fou a càrrec de Sammy Taylor, la direcció musical, d’Enric Gavaldà i la coreografia de Núria Querol.

La recaptació de la representació, amb finalitats solidàries, es destinarà als nens del Nepal, patrocinant un projecte de la Fundació Privada Okume AZ.

A la segona de les sessions hi estigué present, entre el públic, l’Alcalde de la nostra ciutat, el senyor Joan Sau, el qual dirigí posteriorment aquestes paraules als organitzadors i artistes:
“M’ha agradat molt l’obra i he passat una bona estona. Els actors i les actrius han fet un bon paper sobre l’escenari i es notava que estaven molt ben dirigits, tant artísticament com musicalment. Crec que aquesta obra és un bon exemple del bon moment que passa el món de l’escena local a Castelldefels. I en aquest cas, a més, amb el valor afegit de la component solidària de la representació, amb la qual cosa s’han unit dos dels trets característics de la nostra ciutat: la cultura i la solidaritat”.