Activitats Grehic

Activitats Grehic juny 2011

{mosimage}17 de juny, divendres, a les 19.30 hores, al Casal de Cultura (carrer Bisbe Urquinaona)
Grup de Recerques Històriques de Castelldefels (GREHIC).

Conferència a càrrec de Xavier Traïd, periodista:
Recuperació de la memòria filmada de Castelldefels
La Miriam Soms i en Víctor Sarabia, de LaCajaNegra Produccions, començaren el març de 2005 la recerca i digitalització de pel·lícules en 35mm, 16mm, 9,5mm, 8mm, Súper8 i vídeo, creant el primer arxiu audiovisual de Premià de Mar. Aquest projecte ens serà explicat per tal d’engrescar-nos a emprendre a casa nostra un de semblant i, així, recuperar enregistraments fílmics de gran valor històric per a Castelldefels. Tornar a disposar d’aquest patrimoni audiovisual compartit és l’objectiu que volem assolir.