El Castelldefels en 13a posició

El Castelldefels acaba la lliga en 13a posició

{mosimage}El passat 15 de maig la UE Castelldefels va posar fi a la temporada 10-11, vuitena marinera al grup 5 de la Tercera Divisió. Ho va fer ocupant la 13a posició, zona tranquil.la, evitant els llocs de perill que generen els 'descensos compensats' dels conjunts catalans de Segona B: Gramenet i Santboià.
 
En línies generals podem afirmar que la campanya que acaba de concloure ha vingut marcada per la irregularitat en clau UE Castelldefels. Fent un somer cop d'ull a les seves xifres, el conjunt d'Antonio Escudero ha acreditat un bagatge de 12 victòries, 11 empats i 15 derrotes, 47 punts, amb 37 gols a favor i 45 en contra. Com veiem, més derrotes que victòries, més gols en contra que a favor i poca efectivitat a l'hora de perforar les porteries rivals.
 
Antonio Escudero ha utilitzat un total de 23 futbolistes. BORIS Garrós ha estat el que ha disputat més partits -37 dels 38-, mentre que Xavi LEÓN és l'home que més minuts ha acumulat -3134-. Pel que fa a golejadors, el quadre ha quedat de la següent forma: BORIS (11), CAMACHO i SASCHA (4), JORGE SÁNCHEZ, EDGAR DOBLAS i CANO (3), ALBERTO, JAIRO i URI (2), LAVILLA, GILBERTO i PERAMOS (1).
 
Antonio Escudero ha renovat per una temporada més i engegarà en la 11-12 la seva quarta campanya consecutiva al capdavant de l'equip. La retirada d'Alberto Marcos, anunciada després del darrer partit de lliga als Canyars, suposa el final d'una era a la UE Castelldefels, ja que el gran capità groc era l'últim supervivent que restava en plantilla de la primera temporada del Castelldefels a Tercera, la llunyana 02-03. Han estat 9 campanyes de gran regularitat i honestedat. Un exemple de futbolista i, sobretot, de persona. Gràcies, PATAS!!