Lluita contra el càncer

El Bar Califòrnia recapta 1.405 euros per a la lluita contra el càncer

{mosimage}Aquesta recaptació va adreçada a la Junta Local de l’aecc de Castelldefels

El dimecres dia 4 de maig el Bar Califòrnia va fer el lliurament d’un taló de 1.405 euros a favor de la lluita contra el càncer a l’aecc – Junta Local de Castelldefels.  La recaptació és el resultat dels beneficis obtinguts amb la gala benèfica que va organitzar el Bar Califòrnia el diumenge 24 d’abril.

La marató benèfica a favor de la lluita contra el càncer va tenir lloc al mateix Bar Califòrnia de Castelldefels, des de les 17.30 h fins a les 02.30 h. Els assistents van gaudir de 9 hores d’espectacle sense pausa: música en viu, monòlegs, dansa, titelles i pallassos. Actuacions que van oferir desinteressadament artistes dels diferents àmbits escènics i que van obtenir una gran afluència de públic.

Els beneficis d’aquesta recaptació s’adrecen a l’aecc – Associació Contra el Càncer, per seguir oferint suport psicosocial als malalts de càncer i a les seves famílies, així com també donar suport a la investigació, la prevenció i la divulgació de la malaltia oncològica.

Sobre l’aecc
L’Associació Espanyola contra el Càncer (aecc) és una entitat social privada, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats i suma més de 14.000 voluntaris actius amb l’objectiu de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats.

El treball de l’aecc es desenvolupa amb una filosofia de col·laboració i suport mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga a la de l’Associació. Tot plegat sota els principis d’independència, imparcialitat, transparència i objectivitat.

L’aecc – Junta Provincial de Barcelona
La Junta de Barcelona gestiona els seus programes i ajudes que es destinen íntegrament al seu àmbit d’actuació. Des de la Junta de Barcelona en depenen actualment 124 Juntes Locals distribuïdes a: Barcelona Ciutat, Barcelonès Nord i Maresme, Àrea Ponent i Àrea Centre.

Entre els serveis i programes més significatius destaquen l’atenció psicosocial al malalt de càncer i la seva família; els programes de prevenció i campanyes per promoure la salut; el  foment de la recerca oncològica; la mobilització social i de recursos mitjançant actes de difusió del missatge de l’Associació i la captació de recursos per garantir la continuïtat dels serveis i programes i els programes de voluntariat.