Trobada de Músics

XXVIII Trobada de Músics 2011

{mosimage}La Coral Margalló de Castelldefels, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, organitza una nova edició de la Trobada de Músics.

Aquesta activitat musical dóna una oportunitat a tots els aficionats a la música instrumental o vocal perquè mostrin les seves habilitats i propi nivell a un públic amant de la música.

Tots els interessats podran interpretar fins a dues peces escollides per ells mateixos (amb un total d’uns vuit minuts).

Si l’instrument és el piano, cal tenir un nivell mínim de 3r. d’escola de Música o Conservatori. Només aquest instrument el facilita l’organització.

Les actuacions poden ser individuals o en grup.

Al final del concert s’entregarà un diploma de record a tots els participants i se sortejarà un regal entre ells.

La Trobada es farà el dia 18 de juny, que celebra el Dia Internacional de la Música, al centre Frederic Mompou de Castelldefels, des de les 10 del matí.

Si coneixes algú més a qui li agradaria participar, o si vols més informació, pots trucar al telèfon 657 50 76 89.

Les inscripcions dels participants es faran emplenant aquesta fitxa i enviant‐la per correu electrònic: coralmargallo@hotmail.com També entregant‐la en mà al local de l’Agrupació de Cultura Popular (Av. Lluís Companys, 6), o directament a la pàgina web www.coralmargallo.cat.

El termini d’inscripció acabarà el dia 15 de juny.