XII Sopar Medieval

XII Sopar Medieval

“XII SOPAR MEDIEVAL per EL SAUCE (Nicaragua)”
En aquesta edició la recaptació anirà destinada  a l’enfortiment de l’Oficina de Defensa de la Dona, la infància i l’adolescència d’El Sauce(Nicaragua).

Des del 2008, que es va posar en funcionament, hi han arribat més de 3.000 persones, a les quals s’ha atès. Actualment, aquesta oficina és un referent al municipi, tant per part de diferents agents socials, com les escoles i sobretot les famílies. La nostra ONGD Solidatitat Sense Mons va donar suport a aquest projecte des del començament.

Ara, acabat el finançament del projecte, hem avaluat el resultat, que ha estat molt positiu durant aquest anys, en què s’ha disminuït molt, tant la violència de gènere com el maltractament als infants, per tant hem cregut necessari seguir donant suport a aquest projecte.

Des de Solidaritat Sense Mons, us animem a ser part d’aquest projecte amb la vostra assistència al sopar medieval d’enguany  que volem que sigui més Medieval que mai, compartint i gaudint d’un ambient solidari i festiu. Per endavant, l’ONGD vol agrair  molt sincerament la col.laboració de totes i tots.

11 de juny a les 20.30 h als jardins d’El Castell
Preu: Adults 15€
Infantil (fins a 8 anys): 8€

US ANIMEN QUE VINGUEU VESTITS D’ÈPOCA MEDIEVAL

Premi a la millor disfressa
Hi haurà SORTEIG, MÚSICA i BALL….. i més
Zona de joc per als nens i nenes
Venda d’entrades: OAC (Ajuntament)
Tefs 93 665 01 62 / 615540096
Web: http://sensemons.entitatscastelldefels.cat
sensemons@gmail.com
Places limitades

{mosimage}