You Cosmetics

You Cosmetics

 {mosimage}

Un interproveedor de la cadena Mercadona s'estableix al Baix Llobregat. L’empresa familiar You Cosmetics SL.  de capital català, fundada i presidida per Marta Juanmiquel, que es dedica al sector de la cosmètica des de fa mes de trenta anys, ha inaugurat recentment una nova nau al polígon les massotes de Gavà.
You Cosmetics es dedica a la fabricació de pinzells de cosmètica, accessoris per al cabell i complements de perfumeria amb la marca Deliplus. El 90% de la seva producció la fabriquen per a Mercadona i el 10% restant va destinat a sector professional de maquillatge.

{mosimage}Disposa d’un centre de producció a Dalian (Xina) a càrrec del seu marit José Antonio Caparrós, un centre de manipulació, control de qualitat i administració a Gavà i un magatzem regulador a Cornellà de Llobregat.

MARTA JUANMIQUEL

“Per  a tot el meu equip és una gran satisfacció gaudir d’aquestes noves instal.lacions a Gavà,  que ens permetran estar a l’alçada de les necessitats del  futur de l’empresa”.

“El fet de ser interproveïdor de Mercadona és una gran plataforma de creixement, ja que es tracta d’una relació a llarg termini, basada en l’estabilitat, el compromís mutu i la política de la millor qualitat al millor preu”.

“No és fàcil accedir a una oportunitat com aquesta, però a You Cosmetics creiem molt en aquest projecte. Compartim amb Mercadona la passió per satisfer els nostres clients i aquesta motivació, quan es treballa amb equip, pot moure muntanyes”.

Què ha significat per a nosaltres ser interproveïdors de Mercadona?

“Des de finals de 2009, quan vam signar el contracte d’interproveïdor amb Mercadona, vam iniciar un procés de creixement constant i sostingut. Per exemple, l’any 2009 vam produir 2,5 milions d’unitats, l’any 2010 vam arribar als 6 milions, i per a l’any 2011 tenim previst produir 10 milions d’unitats. Pel que fa a inversions, l’any 2010 vam invertir 2,5 milions d’euros destinats a la compra i condicionament de les nostres instal·lacions de Gavà, on vam crear 40 llocs de treball en el darrer exercici”.   

“En definitiva, treballar amb Mercadona representa seguretat: podem pensar a llarg termini. Podem fer inversions importants perquè ser interproveïdors ens garanteix un volum de producció alt i estable. Això ens ha permès millorar constantment els processos i innovar en els productes”.

Quins inconvenients té ser interproveïdor?

“Ser interproveïdor comporta el repte de l’exigència i l’excel·lència. No et pots adormir, sinó que has de garantir sempre la màxima qualitat al millor preu possible, això vol dir treballar molt, però la veritat és que nosaltres no ho entenem com un inconvenient, sinó com una oportunitat de millora continua ”.