Centre Mèdic Castelldefels

Centre Mèdic Castelldefels

{mosimage}

Amb el lliurament del Premi Ciutat de Castelldefels hem sentit la culminació i la compensació a tot l'esforç realitzat. Ens va emocionar recordar totes aquelles persones que formen part del Centre Mèdic, així com tots els que hi han passat, sense els quals no estaríem en situació de celebrar els 35 anys d'activitat des de la nostra obertura. Així mateix, agraïm a tots els pacients la confiança i constància que han tingut envers el Centre Mèdic, és també per a ells aquest Premi Ciutat de Castelldefels.

Moltes gràcies als nostres empleats i a la Ciutat de Castelldefels, ens fem dipositaris del premi i el tenim en el seu nom. Som conscients que, com va dir Cullen Hightower, “la veritable mesura de la nostra vàlua es compon de tots els beneficis que els altres han obtingut del nostre èxit”
Dr. Jesús Toril – Sr. José Gámiz

{mosimage}

Al juliol de 2009 va ser inaugurada la Unitat Quirúrgica, un centre de cirurgia major ambulatòria i consultes mèdiques de les especialitats més quirúrgiques. Al juny de 2010 es va inaugurar el centre d’Urgències Mèdiques on donem els serveis de Medicina General, Urgències 24h, Pediatria, Infermeria i Radiologia digital.
I, finalment, a finals del 2010 ha estat inaugurat l’últim centre Especialitats Mèdiques on donarem els serveis de Odonto-Estomatologia, Podologia, Ecografia, Traumatologia, Otorrinolaringologia, Psicologia i Psiquiatria.
Tanmateix, s’aprofitarà per remodelar el servei de Rehabilitació i tancar un període d’expansió en els dos últims anys, que ens ha portat a poder oferir més serveis i professionals en les especialitats més demandades en un total de 1500 m2. Tenim el desig i convenciment que aquest pas endavant ha de convertir-se en una millora de la qualitat de vida dels ciutadans de la nostra comarca.