Manuel Reyes (PP), nou alcalde de Castelldefels

Manuel Reyes (PP), nou alcalde de Castelldefels

Manuel Reyes, cap de llista del PP, serà qui dirigirà l'Ajuntament de Castelldefels i seran els regidors del PP els qui formaran l'equip de govern.

{mosimage}L'acte d’nvestidura del passat 11 de juny va començar amb la presa de possessió dels 25 regidors per al proper mandat. Després, els caps de llista dels cinc grups municipals que han obtingut representació van presentar el seu discurs programàtic. Un cop fets els parlaments, es va procedir a nomenar l'alcalde. Tant PP, com PSC i CiU (Anna M. Pérez) han votat el seu candidat. ICV-EUiA ha votat pel candidat del PSC, Joan Sau, i AVVIC han donat el seu suport al candidat del PP, Manuel Reyes.

Un cop investit el nou alcalde, Manuel Reyes, aquest va destacar que“el meu compromís és amb tots el veïns i els barris de Castelldefels i perquè tots ells tinguin els serveis adients. Espero que Castelldefels sigui coneguda pels seus èxits”. També tindrà com a prioritat “la lluita contra l'atur”. I va voler deixar clar, finalment, que  “l'austeritat serà clau” i que “ens hem de centrar en una bona gestió”.

 

{mosimage}