Pactar o no pactar, aquesta és la qüestió!

Pactar o no pactar, aquesta és la qüestió!

{mosimage}No és millor governant qui guanya unes eleccions, sinó qui fa possible arribar a grans acords! És il·lusori suposar que trobarem companys de viatge sense deixar pel camí més d’algun principi i ideologia. Quan fem campanya, per guanyar-nos la confiança del ciutadà amb el seu vot, val a dir que no tot pot valer! Sempre hem de fer una ullada cap enrere per entendre el que està succeint en el present. Aquesta passada campanya ha estat especialment cruenta amb CiU i això ens ha conduït una mica cap a una situació que, vist el resultat, per a molts ens resulta poc menys que sorprenent. La llista més votada ha estat la del PP per només 286 vots de 5.400 per sobre del PSC. Això és un fet! Un altre és que ambdós formacions haurien d’haver demostrat la seva capacitat de govern mitjançant  la seva capacitat per assolir acords. I és aquí on fallen estrepitosament! L’un, perquè encara es pensen que estan en plena campanya anti CiU negant, fins i tot ara, la legitimitat perquè puguem assolir l’alcaldia. Sense oblidar el desgavell en el qual estan sotmesos a nivell nacional. L’altre, per la prepotència i la irresponsabilitat del que se sap guanyador encara que hagi estat per un pírric marge. Sense oblidar tampoc la seva procedència poc afavoridora d’una identitat tan nostre com és la Catalanitat. Volem recordar, des de aquí, que és responsabilitat dels guanyadors conciliar-se amb els companys de viatge i cap d’ells no ha estat capaç de fer-ho, menyspreant les nostres aportacions d’estabilitat i de bon govern.

Anna M. Pérez, CiU