Perfil de Manuel Reyes

Perfil de Manuel Reyes

{mosimage}Manuel Reyes va néixer a Barcelona l’any 1976.És advocat, economista (Llicenciat en ADE i Diplomat en Ciències Empresarials”, i a més és enginyer tècnic en telecomunicacions. Ha realitzat un Màster en Assessoria Fiscal i Direcció Tributària, i diferents cursos de formació directiva. Treballa com a responsable de projectes en un destacat grup industrial. Des de 2007 és regidor de Castelldefels i conseller comarcal del Baix LLobregat.

Posteriorment, va ser nomenat Secretari de Mobilitat i Seguretat del PP de Barcelona. Des de juliol de 2009 és el President de la Junta Local de Castelldefels i Vicesecretari General del Baix Llobregat.

Li agrada practicar esport i és cinturó blau de judo. Ha jugat a futbol en equips com el CF Badalona o la UE Gramanet, i sempre que pot, juga als escacs. Actualment, fa passejades en bicicleta o corre i s’apunta, sempre que pot, a les curses populars. Una altra de les seves aficions són les noves tecnologies. Estudiar i llegir també li apassionen, encara que no sempre disposi del temps necessari.