XXXII Festival de Dansa de Castelldefels

XXXII Festival de Dansa de Castelldefels

Programació de l'edició XXXII del Festival de Dansa de Castelldefels.

Suites de Bach, trilogia

1 de juliol 2011, divendres 22:00 h Teatre Plaza
Preu: 12 €
Compañía de Danza Bebeto Cidra

Partint d'una dramatúrgia única i coherent, Suites de Bach, una trilogia mostrarà tres  mirades diferents sobre les Suites per a violoncel de J.S. Bach, interpretades per  sis ballarins i un quartet de cordes en directe.

El treball inclourà des de la teatralitat fins a la pura fisicalitat, passant per un pla més íntim i abstracte, amb uns arranjaments musicals que intentaran transportar la mateixa estructura a una dimensió més oberta, més àmplia.


Aire de Corte

8 de juliol 2011, divendres 22:00 h Teatre Plaza
Preu: 15 €
Santamaría compañía de danza

Espectacle compost per dues creacions contemporànies de Juan Carlos Santamaria, Premi Nacional de Dansa 2008 en Creació, que ens apropen a dues transcendentals èpoques artístiques – el barroc, amb una selecció de les més belles composicions d'aquesta època, i el Renaixement –  per mitjà del compositor burgalès Antonio de Cabezón, un dels músics més significatius d'aquest període en la cort europea i que ara es compleix el 500 aniversari del seu naixement.

Dues èpoques artístiques que es donen la mà per mitjà d'una dansa acadèmica i brillantment actual, on l'estètica s'uneix al domini del cos trencant la barrera del temps.

Coreografia:
Juan Carlos Santamaria

Música:
1a Part: Aire Barroco, Collage musical del barroc: J.Downland, G.F. Handel, Mardello, C.Moterverdi, G.B.Pergolesi, H. Purcell, T.L. Victoria i A.Vivaldi
2a Part: Aire de Corte, Antonio de Cabezon 


Breviario

15 de juliol 2011, divendres 22:00 h Teatre Plaza
Preu: 12 €
Increpación danza

Increpación Danza posa sobre l'escenari un conjunt de propostes que, com a granets de sorra, contribueixen a crear Breviario. L'espectacle es fa ressò dels clàssics de la dansa espanyola, fusionant cobla i flamenc amb dansa contemporània. Quatre ballarines a escena porten la seva pròpia percussió en forma de caixes flamenques i arrosseguen l'espectador dins d'un espai comú, on la intensitat dramàtica i els gestos màgics se superposen fins a fer-lo emocionar.

Breviario parteix de diferents propostes individuals que es superposen i es troben en escena, amb una destacable intensitat dramàtica. Sota la direcció de Ramón Baeza i Montse Sánchez, Breviario evoluciona i passa de ser una proposta de peces curtes a un tot unificat, amb una estètica i una dramatúrgia comunes creant un univers de màgia i miratges.

Una peça que apel·la a la memòria col·lectiva de vàries generacions i a la cultura popular a través del flamenc, la cobla, el tango, la revista i la chanson française.

Direcció:
Montse Sánchez i Ramón Baeza

Coreografia:
Col·lectiva

Músiques:
Antonio Martinez “Ñoño”, Merin Peiron, Juan Viladomat Masanas, Los Activos. 
 


VENDA D'ENTRADES

Oficina d'Atenció Ciutadana

Telentrades (www.telentrada.com) o Tel. 902 10 12 12 i a les oficines de Caixa Catalunya.