La UEC comença la pretemporada

La UE Castelldefels comença la pretemporada

{mosimage}Després d’un merescut i necessari període de vacances, la UE Castelldefels va tornar a la feina el passat 21 de juliol amb l’objectiu de preparar de la millor manera possible la temporada 11-12 al grup 5 de la Tercera Divisió, novena dels mariners a la categoria.

Antonio Escudero afronta la seva quarta campanya consecutiva a la banqueta d’Els Canyars, i tot i que l’aposta per la continuïtat ha estat evident, la plantilla confeccionada presenta algunes significatives novetats. Han renovat la seva vinculació amb el club Planagumà i Álex, porters; Joel, Amantini, León, Villa i Alberto García, defenses; Sergio Prieto, Jorge Sánchez, Sergio Navarro, Uri i Kevin, migcampistes; i Gilberto, Sascha, Jairo i Edgar Doblas, davanters.

{mosimage}Quatre són fins ara els fitxatges: el polivalent home de banda esquerra JAVI RODRÍGUEZ, el migcampista RAMON MONTILLA i el davanter JAVI SÁNCHEZ, tots tres procedents del CD Masnou, i l’extrem IVÁN BONIQUET, ex jugador del Terrassa a Segona B i que enguany ha jugat al CE Premià.

Han causat baixa Lavilla (Masnou), Pablo Leal (Viladecans), el gran capità Alberto (retirat), Boris (Cornellà), Roberto Camacho (Vilanova), Alberto Peramos (Montañesa) i Cano (Prat).

Del 31 de juliol al 4 d’agost l’equip groc realitzarà un ‘mini stage’ de pretemporada a Ribes de Freser (Ripollès), ‘desconnectant’ absolutament de l’entorn habitual, i de moment els partits de pretemporada confirmats són els següents:

30-07-11: CF IGUALADA – UE CASTELLDEFELS; 19h; Les Comes (Igualada)
06-08-11: Primera Ronda, Segona Fase, COPA CATALUNYA 11-12: CF BEGUES – UE CASTELLDEFELS; Municipal de Begues; 19h
10-08-11: UE CASTELLDEFELS – GIMNÁSTICA IBERIANA; 20h; Els Canyars
13 o 14 d'agost: Sempre i quan el Castelldefels superi la Primera Ronda, COPA CATALUNYA 11-12: UE CASTELLDEFELS-guanyador eliminatòria UE CORNELLÀ-CE L'HOSPITALET; Els Canyars
15-08-11: 'Torneig Ciutat de Castelldefels 2011'; UE CASTELLDEFELS – UD VISTA ALEGRE; 19:30h; Els Canyars
18-08-11: CE JÚPITER – UE CASTELLDEFELS; 20:30h; La Verneda
20-08-11: CD MONTCADA – UE CASTELLDEFELS; 20h; Municipal La Ferreria de Montcada i Reixac