Un dels 140 despropòsits del PP?

Un dels 140 despropòsits del PP?

{mosimage}De les 140 propostes del programa electoral del PP hi ha una que exemplifica  clarament la manera poc responsable en què es van redactar.

El PP va fer la promesa electoral de tirar enrere els habitatges protegits  per a joves i gent gran del carrer Palafox…, una idea no només inviable sinó també inacceptable, que ara els persegueix…, perquè són esclaus de les seves paraules. Abans d’això, es va fer una campanya  falsa de descrèdit i una recollida de signatures (virtual?) en contra dels pisos de protecció oficial, al barri de Canyars, de manera anònima, pel que coneixem fins avui, que donava ales a aquesta idea. Enderrocar edificis nous amb l’objectiu de fer un altre tipus d’equipaments, que no fan falta de manera urgent? Han pensat que això suposa un canvi de planejament  i pagar una indemnització al voltant dels 9 milions de euros. Austeritat i estalvi? El mateix alcalde afirmava fa uns dies que “habrá que ver cuánto nos costaría esa opción porque el Ayuntamiento no está en buena situación”. Quan es vol governar una ciutat com Castelldefels, cal pensar que no es tracta d’un joc de rol o un monopoly…, parlem de propòsits seriosos o despropòsits que abans no s’han valorat. Ara argumenten que caldrà fer un estudi de la viabilitat…, és que no el van fer abans de fer el programa? Serietat, si us plau, i preocupació pels problemes reals de la ciutadania, com ara l’habitatge, això és el que demanem al govern actual. ICV-EUiA seguirà defensant  l’habitatge protegit i  les polítiques d’habitatge assequible que es venien treballant en els darrers anys. Amb crisi o sense, els drets socials per endavant.