25è Torneig Joan Torné

25è TORNEIG JOAN TORNÉ I REVERTER

{mosimage}"In Memoriam" Club Tennis Castelldefels
Dins dels actes esportius de la Festa Major 2011, s'ha celebrat com cada any el tradicional Torneig de Tennis a les pistes del CTC.

La protagonista aquest any ha estat l'Aleví d’11 anys, Denise Stoica, que ha guanyat la seva prova a Irene Iglesias i ha jugat la final de la categoria infantil que va perdre contra Anna Hortelano, que l'any 2010 havia guanyat la categoria d 'aleví.

En categoria masculina, aleví, també va repetir victòria el guanyador de l'any passat, Oriol Luis, que a la final es va imposar a Luis Díaz. A la categoria infantil, en un partit dur, que va durar gairebé tres hores,Tommy Zefal va guanyar Mihai Stoica.

L'acte de lliurament de premis van estar presidit per l'Alcalde, senyor Manuel Reyes, i el Regidor d'Esports, senyor Marc Soler.

El nombrós públic assistent va gaudir d'un bon matí de tennis.