48è Torneig d’Estiu del CT Castelldefels

48è Torneig d’Estiu del CT Castelldefels

25è TROFEU “JOAN TORNÉ REVERTER In Memoriam”, dins dels diferents actes esportius que s’organitzen durant la Festa Major d’Estiu de Castelldefels.

Destaca en aquestes festes el Campionat de Tennis del Club Tennis Castelldefels en les seves categories infantil i aleví, masculí i femení.

Aquest Torneig s’organitza des de l’any 1964 i, actualment, en aquestes categories és el degà en l’àmbit autonòmic.

{mosimage}
En l’any del seu inici només Vic i Mataró organitzaven campionats per a infantils. En àmbit estatal, hi havia un campionat d’aquesta categoria a Sant Sebastià. Actualment, en el Circuit d’Estiu de la Federació Catalana de Tennis són més de cinquanta els que es juguen, clara demostració de l’auge que aquest esport ha assolit a Catalunya.

L’any 1987 es va decidir afegir el nom de “Joan Torné i Reverter. In Memoriam” en record del que havia estat el seu guanyador els anys 1975 i 1976, mort en accident aquell mateix any. El Joan va rebre les primeres classes de tennis en aquestes pistes.

Són nombrosos els jugadors que han passat per les pistes del CTC jugant aquest Campionat, tant en categoria masculina com femenina, i molts d’ells els hem vist i el veiem jugant campionats de l’ATP i WITA.

Esperem que aquest any també gaudirem d’un bon nivell tennístic i us invitem a les finals que tindran lloc, si el temps ho permet, el dissabte dia 13 a les 11 hores del matí. A continuació, hi haurà el lliurament de premis.

{mosimage}