XXIV Mostra de Cuina
Dissabte 17 de setembre, 13 h al Parc de la Muntanyeta
Programa, Restaurants, Plats, Participants, Entitats…
[PDF Especial XXIV Mostra de Cuina 2011 ]
{mosimage}Dissabte, 17 de setembre
- 13 h Inauguració oficial de la Mostra al parc de la Muntanyeta
- 13.30 h Degustació dels diferents plats i begudes
- 15 h Animació musical
- Tiquet per a la degustació de menjars i begudes: 18 euros
- Tiquet per a nens fins a 12 anys: 6 euros
- Informació i venda de tiquets: Oficines del Gremi d’Hostaleria (de 9 a 13 h), c. del Pintor Serrasanta, 4 (Oficina d’Informació Turística). 10 % de descompte fins al 16 de setembre.
Diumenge, 25 de setembre
- 21 h Sopar de clausura de la XXIV MOSTRA DE CUINA al BEST WESTERN HOTEL MEDITERRÁNEO, passeig Marítim, 294 de Castelldefels
- Lliurament de diplomes
- Lliurament del “Tenedor de Oro” en les tres categories
- Preu del tiquet per a aquest acte: 55 euros
- Reserva anticipada: Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, telèfon 93 665 37 54
RESTAURANTS QUE PARTICIPEN EN LA XXIV MOSTRA I PLATS QUE HI PRESENTEN
– ABRASADOR LA CANTONADA: Steak Tàrtar
– BEST WESTERN HOTEL MEDITERRÁNEO: Pebrots del piquillo farcits de lluç amb salsa de porros
– BROOKS PIZZERIA ROSTISSERIA ITALIANA: Pizza capritxosa
– CARNISSERIES SOLER – CÁRNICAS CHAVES: Rostit de tira de vedella
– LA FINCA Carnes & Brasas: Xurrasco de garrí a la brasa amb guarnició de patata al caliu amb mantega d'olives negres
– RESTAURANT ANDALUCÍA: Ous remenats amb bolets, botifarra i foie
– RESTAURANT CAN PERE MARTÍ: Favetes amb pernil de Jabugo i menta fresca
– RESTAURANT EL CELLER D’EN SADURNÍ I CAVES MONTAU DE SADURNÍ: Favetes tendres amb calamars, bolets i picada casolana
– RESTAURANT EL ELEFANTE: Nasi goreng
– RESTAURANT EL MIRADOR DEL CANAL OLÍMPICO: Paella popular
– RESTAURANT GUSTOKOA: Bacallà gratinat amb mussolina d’alls sobre confitura casolana de tomàquet
– RESTAURANT I BRASERIA EL SITIO: Fideuada de cabell d’àngel
– RESTAURANT LA CANASTA: Timbal de llagostins amb brandi
– RESTAURANT MAR BLANC: Tastet de botifarra d'arròs amb melmelada de pebre escalivat
– RISTORANTE PIZZERIA COLOSSEUM: Lasanya d’ànec, ceps i tòfona
– VADEPIZZA: Pizza hawaiana
– BAR BYE BYE BRASIL: Caipirinha
– CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE DE CASTELLDEFELS: Xopets
– DISCOTECA SABOR TROPICAL: Mojito cubà
– ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS: El tiramisú de l'Escola
– FORN DE PA CASTELLDEFELS: Capricis de Castelldefels i púding de poma
– FRUTAS ANTONIO: Fruita fresca
– ICE NATUR: Gelats i sorbets artesans
CASES COMERCIALS PARTICIPANTS
– BAYARRI CELLER SUCS NÈCTARS PAGO
– BODEGAS IRACHE desde 1891
– BODEGAS TORRES
– CAFÉS SOLBAR
– CAVA SCRIPTVM EST I CAVA BAXAULÍ
– CAVAS Y VINOS AVIDA
– CAVES MONTAU DE SADURNÍ
– CERVESES DAMM, SA – AIGUA VERI
– COBEGA, SA – COCA-COLA
– DISTRIBUCIONS ENOVIN (CAVES NAVERAN I PAGOS DEL REY)
– DISTRIBUIDORA UNOYMAS
– DON SATURNINO
– FREIXENET
– MAKRO, SA – CASH & CARRY MAYORISTA
– PUIG MUNTS, SL
– SEÑORÍO DE MONTANERA
– THERMOMIX – 31
ENTITATS COL·LABORADORES
– AJUNTAMENT DE CASTELLDEFELS
– CERVESES DAMM, SA
– COBEGA, SA – COCA-COLA
– CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE DE CASTELLDEFELS
– CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA DE CASTELLDEFELS
– CREU ROJA DE CASTELLDEFELS
– DECORACIÓ FLORISTERIA ARIADNA
– DIPUTACIÓ DE BARCELONA. TURISME TOTAL
– EL DELTA CASTELLDEFELS
– ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS
– GRÁFICAS SIAN
– HIELOS FRADEJAS
– LA PRENSA
– LA VOZ DE CASTELLDEFELS
– MIGUEL COBO, SL
– RÀDIO CASTELLDEFELS
– SOLBAR