Comença temporada Futbol Base

COMENÇA LA TEMPORADA PEL FUTBOL BASE UE CASTELLDEFELS 11-12

{mosimage}La UE Castelldefels segueix batent rècords, i enguany són 36 els equips de futbol base que defensaran els colors grocs d’extrem a extrem de la geografia catalana. Entre els mesos d'agost i setembre han tornat a l'activitat jugadors, entrenadors, pares i mares, sempre amb la il.lusió i les ganes de competir i aprendre com a marca distintiva.

Com a novetats, cal dir que aquesta temporada el club degà del futbol local incorpora a la seva estructura competitiva un conjunt Infantil (Infantil D), un Aleví (Aleví I), un Benjamí (Benjamí H) i un Pre-Benjamí (Pre-Benjamí G). Això significa que la UEC sobrepassa la xifra de 500 jugadors al seu si, rècord absolut en els 63 anys d'història de l'entitat i demostració clara del creixement social i institucional que viu.

{mosimage}El nou director ssportiu del futbol base, César Drago, considera que "és un repte molt il.lusionant per mi fer-me càrrec d'una gran estructura com la de la UE Castelldefels. Treballarem de forma coordinada perquè tothom estigui content i ens seguim sentim orgullosos del nostre club. Respecte, competitivitat i formació en valors seran els nostres arguments. Amb ganes i perseverança aconseguirem els objectius".

Per la seva part, el president del club, Jordi Julià, valora molt positivament l'estat de salut del futbol base. "Com a castelldefelenc i ara president del club sento una gran satisfacció veient tants nens vestint la nostra samarreta i entrenant a les instal.lacions de què disposem. Per nosaltres, el futbol base és el pal de paller de l'entitat, bàsicament perquè és present però sobretot és futur, i així esmerçarem tots els esforços necessaris perquè continuï creixent". En aquest sentit, Julià apunta que "aquest estiu hem aconseguit que el Patronat finalitzés l'adequació del campet de gespa artificial annex al bar del camp d'Els Canyars, i aquest serà un primer pas important, ja que els més petitons podran fer entrenaments de més qualitat encara, que és el que tots volem".

El futbol base UE Castelldefels 11-12 aixeca el vol i ho fa amb més jugadors que mai. El repte per als rectors esportius i institucionals del club, doncs, és exigent però il.lusionant.