És hora de treballar mirant endavant

És hora de treballar mirant endavant

{mosimage}Una ciutat com Castelldefels ha de tenir un govern estable que li permeti aplicar polítiques adequades per a un desenvolupament continuat. Amb aquestes perspectives, CiU ha assolit un acord de govern assenyat, després d’intenses i llargues negociacions en les quals han quedat ben delimitades qüestions tan fonamentals com la cultura i la llengua catalanes, que seran gestionades per nosaltres. Amb regidories tan decisives per a la nostra identitat catalana i mediterrània, com ara Cultura, Festes i Educació, des de Convergència tindrem molta cura de promoure i protegir els valors i trets d’identitat catalans. També gestionem les regidories d’Igualtat, Esports, Hisenda, Polítiques d’Estalvi i Sostenibilitat, i Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació.

Castelldefels, en un context de crisi mundial presenta, no obstant això, possibilitats reals d’encarar aquesta situació des d’una posició de força. Castelldefels té un potencial enorme en els teixits associatiu i socioeconòmico i comercial que ens permeten tirar endavant amb garanties d’èxit accions com ara la creació d’ocupació i l’atracció d’inversions tecnològiques i empresarials que són, sense cap mena de dubte, una immillorable oportunitat de progrés econòmic per a la ciutat. A Convergència tenim clar que hem de treballar per a la nostra ciutat i el nostre país i deixar enrere tots els perjudicis que hi puguin haver pel camí.

El pacte a Castelldefels pretén establir, primordialment, un govern sòlid i estable, promoure i protegir la cultura catalana, tenir més cura de les persones que ho estan passant malament, assegurar la presència del català, generar idees noves, arribar a amplis consensos socials, sumar esforços i recursos, atreure importants inversions econòmiques, potenciar el component tecnològic, superar polítiques caduques, reduir el deute municipal, crear més empreses i ocupació, projectar-se com cal internacionalment i esdevenir referent turístic de qualitat. D’aquesta manera, Castelldefels tindrà força per avançar. Molts veïns i veïnes així ho esperen. Ara toca seny. Tothom hi guanya.