Ferran C. fitxa pel FC Barcelona d’handbol

FERRAN CISNEROS LÓPEZ fitxa pel FC Barcelona d’handbol

{mosimage}Nascut i veí de Castelldefels, en Ferran comença una nova etapa esportiva, per a la temporada 2011-12, en la categoría infantil d’handbol en el FC Barcelona.

La seva inquietud per l’esport ha estat present des de ben petit. Va començar fent les activitats extraescolars de multiesport i tennis en educació infantil a l’Escola Antoni Gaudí. Amb sis anys començà a jugar a básquet en el Club Básquet Castelldefels durant tres anys. Aquest últim any, també comença a jugar a l’handbol influenciat pel seu germà Carlos (jugador Handbol Gavà) a l’Escola Handbol Gavà “David Barrufet”. Va destacar, juntament amb el seu equip, en diversos tornejos. Des de benjamí (guanyadors II Torneig de Poble Nou, III Handbol Cup Eivissa, Torneig d’Esplugues 2008), passant per aleví (tercer classificat de Catalunya), fins a infantil assolint el Campionat de Primera Catalana 2010-11. Tot això ha estat possible pel seu esforç i dedicació i, sens dubte, gràcies als diferents tènics que l’han ajudat.

En aquesta nova etapa s’obren nous reptes i noves possibilitats per al jugador, des d’aquí li desitgem MOLTA SORT.