La Biblioteca de la UPC a Castelldefels fa 5 anys!!

La Biblioteca de la UPC a Castelldefels fa 5 anys!! 

{mosimage}El 10 d’octubre del 2011 farà 5 anys que es va inaugurar la Biblioteca del Campus del Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC),  situada al Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels, al costat del Canal Olímpic.

La biblioteca és un edifici de tres plantes que compta amb 3000 metres quadrats i aproximadament uns 300 punts de lectura. La biblioteca està especialitzada en les àrees del Campus de la UPC a Castelldefels  (enginyeria aeronàutica, enginyeria agroalimentària i enginyeria de telecomunicacions). L’accés als seus espais és lliure, tot i que en períodes d’exàmens pot haver-hi restriccions (es prioritza l'accés als estudiants/comunitat UPC).

L’edifici està equipat amb una aula informàtica per a usos acadèmics i de recerca i compta amb connexió wi-fi amb accessos per als  visitants . Les dues plantes ofereixen  espais d’estudi individual i en silenci i espai de treball en grup.

{mosimage}Els visitants de Castelldefels poden gaudir del Servei de Préstec de la Biblioteca a través del conveni de col·laboració firmat amb la Biblioteca Pública Ramón Fernández Jurado de Castelldefels  (demanant  els llibres directament des de la Biblioteca Pública) o fent-se membres dels Amics de la UPC (i agafant els llibres directament des de la Biblioteca de la UPC).

Consulteu les activitats dels 5 anys a: http://bibliotecnica.upc.edu/BCBL/5anys

Més informació a:
Biblioteca del Campus del Baix Llobregat
UPC – BarcelonaTech
Esteve Terradas, 10 – Edifici D7
08860 Castelldefels
Tel. 93 552 35 44
http://bibliotecnica.upc.edu/BCBL/
biblioteca.cbl@upc.edu