XV cicle de cinema infantil en català

Els Barrufets inauguren el XV cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

{mosimage}El proper mes d’octubre arrenca el Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels amb la projecció de la pel·lícula Els barrufets als multicines Filmax, del centre comercial l’Ànec Blau. Les projeccions tindran lloc el dissabte 29 d’octubre (16.15 h), el diumenge 30 (12.15 h), el dilluns 31 (16.15 h) i el dimarts 1 de novembre (16.15 h).

Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora  de les AMPA, en el Marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Filmax i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions comencen al mes d’octubre i finalitzen al mes de maig.  En aquesta edició, com a novetat, no es repartiran vals de descompte entre els escolars de la ciutat per tal d’obtenir un preu reduït. L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

Durant el curs 2010-2011, 3.000 persones van assistir a les pel·lícules programades dins del XIV Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels.

Els barrufets
Dissabte 29 d’octubre (16.15 h), diumenge 30 (12.15 h), dilluns 31 (16.15 h) i dimarts 1 de novembre (16.15 h) a Multicines Filmax (l’Ànec Blau)