4rt famtrip del Baix Llobregat

Una trentena d’empreses van assistir el passat 5 d’octubre al 4rt famtrip del Baix Llobregat

Per quarta vegada el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, organitzà un viatge de familiarització en tant que és una acció de màrqueting directe que permet conèixer de primera mà les potencialitats del territori vers aquest sector.

{mosimage}Ver fotogalería del evento

Els assistents, que van ser majoritàriament secretàries de direcció i personal del departament de màrqueting encarregades de l’organització dels esdeveniments de la seva empresa, van tenir l’oportunitat de descobrir una vegada més la oferta de turisme de reunions que els ofereix el nostre territori, visitant sales amb espais molt singulars, hotels de disseny, una oferta gastronòmica creativa i del més alt nivell, auditoris amb l’última tecnologia, i idees d’oferta after meeting, entre altres.

Amb la fi de realitzar una ruta de nord a sud, la primera parada del recorregut va ser a l’Hotel Husa Masia Bach (aprofitant la presentació de canvi de cadena de Barceló a Husa) a Sant Esteve Sesrovires.
Acte seguit es visitaren l’hotel Can Rafel a Cervelló, El Centre ViP Aeroport del Prat, el RCD Espanyol de Cornellà de Llobregat, el restaurant Kauai Gavà Mar, on se’ls convidarà a dinar, tot participant en un divertit taller gastronòmic, l’hotel AC Gavà Mar i el Tropical Beach Club de Gavà Mar.

Tanmateix, es realitzà una presentació audiovisual de la resta d’espais i serveis que ofereix la comarca, donant així a conèixer l’àmplia varietat d’opcions existents al territori.

El final del viatge es portà a terme a les 19 hores al Castell de Castelldefels, on els vam sorprendre amb una activitat musical, de la mà de l’empresa HighFidelity Collective i de la qual també van ser partíceps, i un còctel d’acomiadament de Gau Gourmet & Catering.

Per a l'organització del famtrip, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha comptat amb la col·laboració de tots els espais i serveis descrits a més de l’empresa de transports Avantgrup i l’empresa d’organització d’esdeveniments Abile Corporate Events.