El Castell obert a la ciutadania

Més activitat per al Castell, el Parc Mediterrani de la Tecnologia i el polígon industrial de Castelldefels

{mosimage}L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, han acordat promoure dos estudis per atraure noves empreses al polígon industrial del Camí Ral i al Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels, així com fer viables nous usos i activitats al Castell del municipi, respectivament. Fernández Díaz ha anunciat en aquest sentit que “la Diputació promourà juntament amb l’Ajuntament de Castelldefels, amb un finançament compartit, un estudi per promoure més atracció als polígons industrials, millorar la seva gestió i la seva capacitat d’atraure noves indústries al polígon del Camí Ral i al Parc Mediterrani de la Tecnologia”.

En aquesta direcció, l’alcalde de Castelldefels ha destacat que “estem treballant en la elaboració d’un pla d’usos del Castell per tal que sigui un equipament sostenible i obert a la ciutadania ja que en l’actualitat es troba infrautilitzat”.

L’alcalde ha concretat, també al respecte, que “el que ens dirà aquest pla d’usos és quina viabilitat podem donar al Castell per tal que s’integri més en el dia a dia de la ciutat i perque esdevingui un equipament del que pugui gaudir tota la ciutadania”.