Inauguració curs Aula d’Extensió Universitària

Inauguració del curs 2011-2012 de l’Aula d’Extensió Universitària Sènior UPC Castelldefels

{mosimage}Sota la presidència de l’acte l’alcalde de Castelldefels, Sr. Manuel Reyes, el delegat del rector del Campus del Baix Llobregat, Sr. Daniel López i el president de l’Aula, Sr. Jaume Tous, va tenir lloc la sessió d’inauguració del curs 2011-2012 de l’Aula d’Extensió Universitària Sènior UPC Castelldefels.

Després d’unes paraules de benvinguda dels senyors Daniel López i Jaume Tous, va començar la primera conferència a càrrec del Sr. Rafael Ribó, Síndic de Greuges.

El Sr. Ribó va explicar amb molt de detalls la  missió del Síndic de Greuges, que és garantir el dret de totes les persones a una bona administració, atenent totes les consultes de qualsevol persona o col·lectiu i fent les recomanacions pertinents a les administracions i empreses de servei d’interès públic. També pot actuar per iniciativa pròpia, però el Síndic només fa recomanacions o advertiments.

El torn de preguntes va posar fi a aquesta interessant conferència molt celebrada pel nombrós públic assistent.

L’alcalde, Sr. Manuel Reyes, va felicitar al conferenciant i a la Junta Directiva de l’Aula per la tasca que han fet aquests darrers  anys i que tan ben rebuda ha estat.