Les coses que ens importen

Les coses que ens importen

{mosimage}A la gent corrent, treballadora, la majoria… ens importen els fills, la seva salut i educació, tenir feina o estudiar, poder pagar les factures, gaudir les vacances, veure un partit de futbol o de rugby, anar al cinema o al teatre, fer un banyet a la platja, quedar amb els amics a fer un dinar…coses que per tothom haurien de ser NORMALS.

Per gaudir de les coses més desitjades i necessàries  ens cal un sistema de protecció dels drets bàsics, ens cal un sistema públic de salut i ensenyament que ens permeti atendre els infants amb immediatesa, que la nostra casa sigui digna , i que tot allò que ens ha de protegir i donar seguretat sigui sostingut entre tots  i totes. Per això, és molt important que, ja que els treballadors i treballadores no deixen de complir el seu deure d’anar a la feina i fer-la bé i de pagar els seus impostos religiosament, aquells que MÉS TENEN aportin MÉS , i això no vol dir cap cosa complicada, senzillament que paguin el que els toca, el que els correspon, que res no els permeti fer trampes ni amagar béns, o endur-se’ls a  paradisos fiscals. Només que cada gran fortuna pagués el que li toca, tots i totes podríem fer vides normals…, fins i tot quan vénen magres, com en la crisi mundial actual,..que per això, entre d’altres coses,  són els sistemes de protecció social, per fer de contenció a les marees econòmiques.

TU què vols…? Un món basat en els drets de la majoria,  o mantenir un sistema on es tinguin drets segons la classe social? Nosaltres, ICV-EUiA  a Castelldefels volem un nou institut, un tercer ambulatori, que no es privatitzi el que és públic, un servei de d’autobusos municipals que cobreixi tots els centres escolars, uns espais de participació perquè tothom pugui ser una peça activa de la ciutat, una cultura sense elits, un habitatge protegit per als més febles, biblioteques general i escolars, mitjans per gaudir de la natura…, coses normals, les que de veritat IMPORTEN.
Per totes elles, seguirem defensant un model social i econòmic al serveis de les persones, no dels diners, un model d’esquerres, ecologista i igualitari, tant des del grup municipal, com des de les nostres accions al carrer. A ICV-EUiA, ens agrada  ser tan normals… que siguem diferents. Amb el teu vot, quan toqui, amb la teva veu sempre: Suma-t’hi!