Cadet B 11-12

Cadet B 11-12

{mosimage}Un altre equip del futbol base groc que enguany vol protagonisme per mèrits propi és el Cadet B. Després del malaurat descens de la temporada passada, el segon cadet mariner, enquadrat al grup 30 de la Segona Divisió, lluita per retornar a Primera, i ho fa amb una plantilla força compensada, que basa tot el seu potencial en una gran fermesa defensiva i la pràctica d'un futbol pràctic i de qualitat en zona atacant. De moment, millor no han pogut començar les coses: 6 partits, 6 victòries i líders del grup. Al capdavant, com a entrenador, hi trobem l'experimentat Javi Rincón.

La plantilla Cadet B 11-12 la formen: ÁLEX Fernández, CARLOS Gil, HUGO LEANDRES, ALEIX Villagrasa, TOÑÍN Acuña, ÓSCAR Brullas, MARC AGUADO, JUAN Jaramillo, MARC GARCÍA, Álvaro AGELL, ÁLEX CARRILLO, NICO Samaranch, JOSÉ MIGUEL Mora, HUGO SANTOS, SERGIO Juárez, PATRICK Castro, EMMANUEL Samyr Varela, HIULY Aguiar, LUIS González, TOMÁS Manocchio i ÁLEX VIDAL.

Entrenador: JAVI RINCÓN; Segon Entrenador: MANOLO MUÑOZ; Delegat: MIRKO ADZIC

{mosimage}