El Castelldefels apunta una clara millora

El Castelldefels apunta una clara millora

{mosimage}Dues victòries, una derrota i una suspensió han marcat el darrer mes de competición.

Quatre són les jornades que s'han disputat des del tancament de la darrera edició de LA VOZ DE CASTELLDEFELS al grup 5 de la Tercera Divisió, i el que podem afirmar sense embuts és que els d'Escudero comencen a recuperar algunes de les senyes d'identitat que els han caracteritzat en els darrers anys: fermesa defensiva, sacrifici i efectivitat atacant. Des del 23 d'octubre acumulen un bagatge de 2 victòries i 1 empat, sense oblidar que el partit que havien de disputar el passat 6 de novembre, als Canyars, UE CASTELLDEFELS – UE VIC, va quedar suspès per culpa de l'estat impracticable en què va quedar el terreny de joc a causa de la incessant pluja caiguda sobre la nostra ciutat en les hores prèvies. No hem d'oblidar que la gespa del Municipal d'Els Canyars complirà el proper 16 de desembre 10 anys, i això té la seva incidència en el drenatge. Imatge: Álex Gallardo

Resultats:
– J11: UE CASTELLDEFELS – CF AMPOSTA: 2-0 (Alberto García, Edgar Doblas)
– J12: UE RUBÍ – UE CASTELLDEFELS: 3-0
– J13: UE CASTELLDEFELS – UE VIC: suspès per la pluja
– J14: AE PRAT – UE CASTELLDEFELS: 0-2 (Gilberto, Sascha)

La sèrie analitzada es va iniciar amb la visita als Canyars de l'Amposta, aleshores penúltim classificat, i que es va saldar amb un treballat triomf local gràcies a dos gols al segon temps. Alberto García a la sortida d'un córner, i Edgar Doblas, amb un xut ras i sec, van deixar els 3 punts a casa. La bona línia mostrada contra els ebrencs, però, es va veure bruscament 'tallada' per la dura derrota encaixada al Municipal de Can Rosés de Rubí, en 90 minuts en què tot es va girar en contra del Castelldefels gairebé des del cop de xiulet inicial. La lesió de Javi Rodríguez i un penal, acompanyat de la rigorosa expulsió d'Alberto García, minut 25, van condicionar molt el rendiment groc, i així els vallesans no van tenir problemes per castigar la nostra porteria fins a situar un contundent 3-0 al descans. A la represa, l'electrònic no es va moure, esdevenint tot un pur tràmit. El parèntesi obligat per culpa de la pluja que la UEC va obrir set dies després, en el matx frustrat contra el Vic, va resultar positiu, ja que els grocs van preparar a consciència el duel de rivalitat comarcal davant el Prat. En una de les millors actuacions grogues a domicili de les darreres temporades, el Castelldefels va superar el Prat per 0-2. No hem d'oblidar que els potablava arribaven al partit com a colíders (segons classificats) i acumulant 6 victòries consecutives. Doncs bé, malgrat les baixes i la presència de futbolistes no habituals en les onzenes d'Antonio Escudero, la UEC va ser superior des de l'inici, i el golàs de Gilberto (minut 6) va aplanar el camí. Sascha va ampliar la diferència al 52', i tot i que el marcador va poder ser més contundent, els 3 punts van 'volar' cap a Els Canyars. Extraordinari.

Propers partits UE Castelldefels
– J15: 20-11-11: CD MASNOU – UE CASTELLDEFELS
– J16: 27-11-11: UE CASTELLDEFELS – UE CORNELLÀ – Presentació de Futbol Base a partir de les 09:45h-
– J17: 04-12-11: CF VILANOVA – UE CASTELLDEFELS
– 06-12-11: CDC TORREFORTA – UE CASTELLDEFELS. Copa Catalunya 11-12
– J13 (partit ajornat): 11-12-11: UE CASTELLDEFELS – UE VIC
– J18: 18-12-11: UE CASTELLDEFELS – CF POBLA MAFUMET