Ens agrada l’Hoquei!

Ens agrada l'Hoquei!

Una altra vegada ha trucat a la nostra porta la Selecció Catalana d’Hoquei, sí, a la nostra ciutat de Castelldefels i al Castelldefels Hoquei Club.

L’ entrenador de la Selecció va parlar amb el coordinador, el Salva Tomàs , i va preguntar pels nostres jugadors : la Paula Javierre i l’Álvaro Monfort.

La nostra ciutat aporta “canterans” del Baix Llobregat.

Sabeu que avui serà  un dia inoblidable per a vosaltres, l’11-11-11.També cal recalcar que sou els dos nascuts a Castelldefels i que defenseu el nom de la vostra ciutat.

Hola Paula: fes la teva PRESENTACIÓ.
Hola  a tots, em dic Paula Javierre Mateos, tinc 12 anys , estic estudiant  1er d’ESO a l’Escola Petit Món – Felisa Bastida. M’agraden tots  els esports , sóc alegre i em relaciono amb tothom.

Des de quan practiques l’hoquei, tant d’ herba com de sala?
Jo practico hoquei herba des de segon de primària i entrenava al pati de l’escola amb el Juanmi Alanis. I hoquei  sala faig des de fa 5 anys , però la veritat  és que m’agrada més l’hoquei herba.

A quina categoria  estàs i en quin grup.
Infantil , Copa Federació femení  grup A

Què és per tu l’hoquei?
És un esport que m’agrada molt.

Quina reacció  has tingut quan els teus pares t’han donat la notícia d’anar a entrenar a Terrassa?
La veritat és que m’han donat una alegria molt  gran perquè crec que em pot ajudar a  aprendre més d’ hoquei  i perquè crec que serà una experiència inoblidable.

Com t’has sentit entrenant  amb la selecció catalana?
M’he sentit molt bé com una més del grup.

Què has après de l’entrenament d‘avui?
A fer un jump i moltíssimes coses

Com transmetràs les sensacions que has viscut avui als  teus companys/es?
Demostrant-ho en els entrenaments i en el partit

T’agradaria que et tornessin a convocar  i arribar a ser una gran jugadora ?
Sí ,sí, perquè l’experiència és molt bonica i voldria transmetre aquesta sensació a tots , però  ara per ara, m’ho vull passar bé.

Què podries dir als nois i noies  de Castelldefels perquè practiquin l’hoquei?
Que és un esport molt divertit i que jugant en equip fas amics.

Voleu agrair a algú ?
Voldria agrair a tots els que m’han ensenyat hoquei , entrenadors, delegats ,  monitors , amics i sobretot a la meva família.

Nosaltres els pares , la junta, l’afició, et donem les gràcies per la teva dedicació i els bons moments que ens  feu passar.

Voldríem aprofitar per dir-vos  que el dia 18/02 /2012 farem la 2a Jornada de portes obertes,  tots els nens i nenes podreu venir per practicar  el nostre esport, l’hoquei. Si voleu fer alguna prova  abans d’aquest dia,  podeu venir al camp de la Via Fèrria (darrere de l’estació), els divendres a les 17:30 hores.

No oblideu que el més important és fer esport i que ho passeu bé!