Notícies CiU

Notícies CiU

{mosimage}El passat dia 21 de novembre es van inaugurar a Castelldefels les “Jornades del Dia Internacional contra la Violència de Gènere”, amb el lema “Les microviolències, no les deixis córrer”. Les jornades, organitzades per l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntamernt de Castelldefels, inclouen, fins al dia 2 de desembre, tot un seguit d’activitats sobre el lema d’enguany. L’Anna M. Pérez (CiU), 1a tinenta d’alcalde i regidora de Festes, Cultura. Esports i Igualtat, us anima a totes i a tots a participar-hi.

{mosimage}La Regidoria de Polítiques d'Estalvi i Sostenibilitat, encapçalada pel seu regidor, l’Albert Sáenz (CiU), engega una campanya per promocionar l'autocompostatge. El compostatge casolà permet reciclar les restes orgàniques de la cuina i el jardí al mateix lloc on es produeixen amb un compostador. El regidor opina que la col.laboració del sector privat i l’ajuntament en campanyes com aquesta beneficia molt la ciutat i la sostenibilitat de l’entorn més proper.

{mosimage}L’Ajuntament de Castelldefels, per mitjà de la Regidoria d’Educació, el regidor de la qual és el Santi Barona (CiU), dóna suport als instituts d’ensenyament secundari de la ciutat en tot el que fa referència als espais de lleure d’aquests instituts, element que cal tenir ben en compte perquè contribueix molt al procés de formació i relacional dels i les estudiants.