Dia Internacional del Voluntariat

Castelldefels celebra el Dia Internacional del Voluntariat

{mosimage}Amb motiu de la celebració del dia Internacional del Voluntariat, dins de l'Any Europeu del Voluntariat, l'Ajuntament de Castelldefels, des de l'Àrea de Serveis Socials i Dependència, Salut i Consum, va programar un seguit d'activitats pensades perquè tothom pogués participar.

El passat 6 de desembre, les entitats socials del municipi van disposar d'un espai a la plaça de l'Església per informar la ciutadania de la seva obra social i les seves activitats. L'Associació Sords sense Fronteres va realitzar un taller de llengua de signes, també hi va haver un taller d'Arteràpia per als més petits a càrrec de la Fundació Uszheimer. A més, Càritas i Creu Roja de Castelldefels van recollir joguines noves per a les seves campanyes de Nadal. L'Associació de Voluntariat Social de Castelldefels va posar en marxa la iniciativa "Un nen, un globus, un desig", en aquesta activitat cada infant va escriure un desig en un globus i després el va deixar volar.

L'Associació Voluntariat Social Castelldefels, entitat que promociona el voluntariat al municipi, va informar i orientar a tothom que volgués conèixer més de prop la seva tasca i com podien fer-se voluntaris.