Gairebé un miler de persones visiten el Castell

Gairebé un miler de persones visiten el Castell

{mosimage}La màxima afluència de visitants es va produir al matí, en unes hores de bon temps en què es van reunir fins a 760 persones. En aquesta ocasió les persones que van visitar el Castell van poder gaudir a l'entrada del recinte d'una exposició d'ornaments, centre i plantes de Nadal que van organitzar la regidoria de Comerç en col.laboració amb les floristeries locals. També van estar presents els Tallers d'artesania de l'Associació de Veïns de Vista Alegre que van mostrar les seves petites obres artístiques.

A mig matí, La Voz de Castelldefels, que havia fet una crida a la ciutadania per a la darrera foto de portada de l’any, va reunir més de 100 persones, que van respondre amb molt d’esperit nadalenc. Tot un èxit de convocatòria.

Sobre aquesta última jornada de portes obertes al Castell, la regidoria de Comerç i Turisme "valora molt positivament iniciatives com aquestes que ajuden a promoure el comerç local i incentiven la visita de turistes d'altres municipis". En successives edicions, "s'està planificant extrapolar aquest tipus de mostres a altres comerços i sectors temàtics de la ciutat ".