La Coral Germanor celebrà el seu 10è Aniversari

La Coral Germanor celebrà el seu 10è Aniversari

{mosimage} 

Seguint la costum , que aviat serà tradició a la nostre ciutat, en motiu de la festivitat de Santa CECILIA , patrona de la Música , en el teatre Plaza de la nostre ciutat,  tingué lloc un gran FESTIVAL MUSICAL, patrocinat per l’Ajuntament i organitzat per les associacions RAFAEL CASANOVA,  GENT GRAN i per la CORAL GERMANOR, que dirigida per Aida Vera, des de l’any 2004, celebrà aquest dia , el 10e. Aniversari de la seva constitució. 

El públic assistent va gaudir d’una altre tarda musical extraordinària,  no deixant de aplaudir amb entusiasme, les diverses interpretacions de les distintes corals anunciades en el programa. . A la segona part , la intervenció de l’Associació MUSICAL de Castelldefels, dirigida per Agustí Gimeno, amb un dels seus millors repertoris, i amb l’actuació final conjunta de corals i músics, dalt de l’escenari, provocà un esclat apoteòsic d’un públic molt satisfet.

Les altres corals que actuaren en aquesta entranyable festa van ser  per ordre d’aparició, les següents.
CORAL VENTIJOL  dirigida per Manoli Pujante , acompanyats per el Quartet Assai.
CORAL MARINADA dirigida per Vicenç Martinez – que fora el primer director de la CORAL GERMANOR – .
CORAL DECROLY , dirigida , també , per Aida Vera .
Les darreres interpretacions foren la de la CORAL GERMANOR i la de l´ ASSOCIACIÓ MUSICAL.
Cal afegir que la Coral GERMANOR ha enregistrat un CD commemoratiu d´ aquest aniversari.

La presentació de l’acta anà a càrrec de Maria Jimenez de la  Associació Rafael Casanova i d’en Albert Codina de la de Gent Gran.