Presentación futbol Base UE Castelldefels 11-12

Presentación futbol Base UE Castelldefels 11-12

{mosimage}El passat diumenge 27 de novembre es va portar a terme, al Municipal d'Els Canyars, la PRESENTACIÓ OFICIAL FUTBOL BASE UE CASTELLDEFELS 11-12. Aquest cop la pluja no va fer la 'guitza' i la 'posada de llarg' davant pares, mares, familiars i amics es va desenvolupar amb total normalitat.
Els 35 equips inscrits, més els nens de l'Escola 4 anys, van desfilar davant la tribuna principal de la instal.lació, obrint pas els abanderats, Bruno i Lucas, del Promeses B. El Pre Benjamí A va ser el primer en sortir, tancant el seguici les aparicions conjuntes de Juvenils, Promeses i Escola -els més grans i els més petits-, en tota una simbòlica demostració d'unitat.

{mosimage} 

Enguany, i amb l'objectiu d'agilitar la cerimònia, no hi va haver parlaments, tot i que van ser presents a l'acte el gerent del Patronat Municipal d'Esports, ALBERT GARCÍA, la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Castelldefels, ANNA MARIA PÉREZ, i l'Alcalde de la nostra ciutat, MANUEL REYES, que van acompanyar a la llotja el Vicepresident groc, PATXI MORENO, i el President de l'entitat, JORDI JULIÀ. Un cop feta la gran foto de família, amb més de 500 nens i nenes ubicats a la zona central del terreny de joc, els protagonistes van abandonar la gespa, dirigint-se cap al campet annex al Bar on es van portar a terme les fotografies oficials, sent obsequiats amb diferents refrigeris gentilesa de COCA-COLA, Juan Castillo, que un cop més va col.laborar amb el club en una data tan assenyalada. També van poder disfrutar dels 'inflables', que van dotar d'un caire encara més lúdic la matinal. En definitiva, es va viure tota una gran festa futbolística 'vestida' de groc.