XXIX Cursa Sant Silvestre de Castelldefels “Cursa del Capó”

XXIX Cursa Sant Silvestre de Castelldefels “Cursa del Capó”

{mosimage}Aquest any se celebra la ja tradional cursa Sant Silvestre de Castelldefels “Cursa del Capó”, en la seva XXIX edició, la segona més antiga de Catalunya i la més tardana en horari i dates, perquè algunes altres es fan dies abans del 31 de desembre.

Aquest any hi ha competència: ha sortit una germaneta a Viladecans, ja no som l'única del Baix Llobregat, totes les poblacions o moltes haurien de tenir la seva. Aquí ja fa dies que treballem per assolir una bona participació, i sobretot que tots els participants tinguin un bon record i moltes recompenses i premis atorgats per tots el patrocinadors, i en especial el tradicional capó per al primer i la primera de la general.

En aquesta ocasió, tenim noves col.laboracions i patrocinadors i esperem que sigui un nou èxit i que el fi de festa sigui bó per a tothom i amb millors expectatives per a nou any. Bones festes i bon any 2012.

+ INFO i inscripcions: http://cursadelcapo.wordpress.com

{mosimage}