Concert Solidari de Nadal

Coral Margalló Concert Solidari de Nadal

{mosimage}El dissabte dia 17 de desembre, a l’església de Santa Maria de la Salut de Castelldefels, la Coral Margalló organitzà el tradicional CONCERT SOLIDARI DE NADAL a Castelldefels. Enguany, per recaptar fons per als projectes del P. Ángel Olarán en el Centre St. Mary a Wucro (Tanzània), en col·laboració amb l’ONGD local  “Solidaritat sense Móns”. En el concert, hi actuaren l’Orquestra de Pols i Púa Sellarès, de Gavà, l’Orfeó L’Eco de Catalunya, de Barcelona, i la Coral Margalló, amb un programa variat de música instrumental i cantada de nadales tradicionals. Unes tres-centes persones van omplir l’església i van gaudir del concert solidari.

{mosimage}Acabat el concert, se sortejà una panera de Nadal (cortesia del supermercat La Rosita). Tots els diners recaptats de les butlletes s’han entregat ja a aquesta causa.

Coral Margalló de Castelldefels
(www.coralmargallo.cat)