Partit Solidari 2011-2012

Partit Solidari 2011-2012

{mosimage}Un any més el futbol castelldefelenc va oferir la seva cara més solidària coincidint amb les festes nadalenques, celebrant-se el passat 26 de desembre als Canyars la 9ª edició del 'PARTIT SOLIDARI', duel futbolístic que enfronta UE Castelldefels i UD Vista Alegre i que té com a gran objectiu recollir joguines a repartir entre la mainada menys afavorida del nostre entorn la nit i el dia de Reis.

Autoritats institucionals i esportives no es van voler perdre l'esdeveniment, acompanyant els Presidents de totes dues entitats, Jordi Julià (UE Castelldefels) i Fernando Pintado (UD Vista Alegre), la Presidenta de Creu Roja Castelldefels-Gavà-Begues, Lidia Lanuza, i l'Alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes.

{mosimage} 

Finalment, van ser 206 les joguines 'recaptades' en les 3 hores i escaig en què es va perllongar la iniciativa, xifra que des de Creu Roja s'entén com a "prou bona tenint en compte que enguany les dates no ajudaven i que no s'ha pogut difondre el partit tal i com ens hagués agradat". Pel que fa al vessant esportiu, sens dubte el menys important en aquesta mena d'actes, cal dir que Castelldefels i Vista Alegre van calcar el resultat obtingut la temporada passada a Can Vinader. El conjunt visitant va portar la iniciativa al marcador durant la major part de l'encontre, igualant els de casa els diferents desavantatges registrats.

Amb dues onzenes conformades bàsicament per futbolistes dels respectius Primers Equips, 8 en tots dos casos, el matx va començar amb més ganes que encert i profunditat, tot i que durant el primer terç va ser el local l'equip que va gaudir de les millors opcions. Edgar Doblas (2') i Brinquis (10') -xut que treu Marc Martínez-, van ser els primers a avisar, sent el gran protagonista fins el 0-1 el porter blau Jordi Villazón, mercès a tres grans intervencions que van evitar l'1-0: al 17', doble aturada a xuts d'Edgar Doblas i Amir, i al 22', excel.lent mà després d'un bon intent d'Alexis Díaz amb cama esquerra. Tanmateix, i en una de les primeres aproximacions perilloses del conjunt dirigit per Rafa Moya i Javi Botella, una falta lateral servida des de la dreta va ser rematada a la xarxa per Adri Pérez, ambiciós a l'hora d'atacar la pilota al primer pal (30'). El Vista havia assolit avantatge, i certament en els minuts posteriors va defensar la renda sense massa problemes, però just al límit del descans, i en una ràpida transició groga protagonitzada per Amir, la pilota va caure a peus de Júnior, futbolista brasiler a prova, qui amb un bon xut va batreVillazón (45'). La represa, com és lògic i normal, va perdre intensitat. Les diferents permutes van propiciar que el ritme del joc se'n ressentís, encara que cal remarcar que en el tram més 'animat', els primers 10-15 minuts, l'electrònic va tornar a variar. Després de dues ocasions claríssimes en un minut, una per 'barba' -Víctor Ortiz (49') va trigar molt a xutar sol davant Albert Companyó, i Axel per part local (50') gairebé troba Cañete per a situar el 2-1-, els de Can Vinader van fer diana. Una centrada des de la dreta va ser interrompuda amb la mà per un defensa. Penal. Jony Izquierdo (53'), amb qualitat, va superar Albert Companyó.

Exhaurit el primer quart, i amb 1-2, el matx es va ensopir de forma evident, i només alguns tímids i 'espaiats' apropaments locals ens oferien certs senyals atacants. Antonio Escudero i Eloy Martínez, 'místers' de la UEC, van donar entrada la resta de juvenils convocats, apareixent sobre la gespa al seu torn els jugadors del filial blau que romanien a la banqueta. Així, d'ocasions, n'hi va haver poques, però després d'un intent de falta de Prieto (70') que gairebé s'empassa Miguel Ángel, va arribar el 2-2 definitiu. Un córner servit des de l'esquerra va ser pentinat al primer pal,  rematxant-lo al fons de la xarxa el jove central Marc Martínez, qui aconseguia així el seu primer gol amb la samarreta del Castelldefels. D'ençà fins al final, poc a dir. Cap dels dos conjunts va posar en veritable perill la porteria contrària, donant per bo l'empat. No hi va haver guanyador sobre la gespa. Els grans vencedors van ser els nens i nenes menys afavorits/des del nostre entorn, que amb l'aportació dels presents van poder viure unes festes més felices. GRÀCIES A TOTHOM!!

FITXA TÈCNICA
Els Canyars, 150 espectadors
UE CASTELLDEFELS: Planagumà; Kevin, Marc Martínez, Ian, León, Alexis Díaz, Sergio Prieto, Júnior, Amir, Gilberto i Edgar Doblas. També han jugat: Albert Companyó, Quirante, Denís, Axel, Pipe Flórez i Cañete
UD VISTA ALEGRE: Jordi Villazón; Sosa, Víctor Rodríguez, Villa, José Segura, Cuca, Tornel, Abdul, Adri Pérez, Jony Izquierdo i Brinquis. També han jugat: Cerpa, Miguel Ángel, Alberto Encomienda, Víctor Ortiz, Alberto Jiménez i Ramón
Àrbitre: ROBAS BONDÍA; TG: Tornel
Gols: 0-1: ADRI PÉREZ (30'); 1-1: JÚNIOR (45'); 1-2: JONY IZQUIERDO (p) (53'); 2-2: MARC MARTÍNEZ (78').