Sant Silvestre 2011

Sant Silvestre 2011 -Cursa del Capó-

 {mosimage}

El dia 31 de desembre es va celebrar la ja tradicional cursa del capó, amb nous reptes assolits, nombre d’inscrits, nombre de participants arribats a meta, (fins i tot fora de control, no estaven inscrits). Gràcies a tots els patrocinadors, els atletes vàrem rebre tota mena d’obsequis, inclòs el tradicional capó, per al primer de la cursa adult, David Gómez amb 9,14", i la primera fèmina, Eva Calbo amb 12"10, corredora local; també premis per als atletes més petits, Angel Cañas de 5 anys i la més gran, Antonia Molina de 71, el ventall de edats és força engrescador. Un agraïment especial a tots el voluntaris, Policia Local, Creu Roja, Patronat d'Esports, i a les autoritats, pel suport a prova de les més antigues del país i de Catalunya. Us esperem a la propera edició en la qual ja estem treballant, en un nou circuit, i noves sorpresses, sense deixar el CAPÓ. Una forta abraçada per a tothom i moltes ventures en aquest any 2012.