Futbol Base UE Castelldefels

Futbol Base UE Castelldefels

{mosimage}PRE BENJAMÍ B UE CASTELLDEFELS 11-12
Excel.lent campanya la que està portant a terme el Pre Benjamí B groc. Dirigit pel futbolista del Juvenil A, JAVI JIMÉNEZ, després d'16 encontres ocupa el liderat del grup 42 de la Categoria Pre Benjamí de la FCF (Federació Catalana de Futbol). Els mariners sumen 15 victòries i un empat -no han perdut-, amb 106 gols a favor i només 11 en contra, xifres espectaculars que ressalten encara més la qualitat del conjunt.

Amb un futbol col.lectiu d'un altíssim nivell i molts quirats, el Pre Benjamí B esdevé un bloc complet en totes les seves línies, i a l'encert i talent del seu atac hi afegeix una solidesa defensiva, començant pel porter i passant per tots els jugadors -que lluiten i pressionen com el primer-, que deriva en l'excel.lència. Fan goig de veure!!

Plantilla Pre Benjamí B UE Castelldefels 11-12

 {mosimage}

ADRIÀ Pérez; NICO Lara, GABI Campodonico, BERNAT Pavía, HUGO López, JOAN SALMERÓN, JOEL Martí, HUGO BERMÚDEZ, SERGIO Rubias, NILS De Greef i POL Alcocer. Entrenador: JAVI JIMÉNEZ

JUVENIL C UE CASTELLDEFELS 11-12
L'equip de futbol 11 triat aquest mes per al reconeixement especial a LA VOZ de Castelldefels és el Juvenil C. Enquadrat al grup 29 de la Segona Divisió Juvenil de la FCF (Federació Catalana de Futbol), ocupa al tancament d'aquesta edició la quarta posició de la seva lliga, després de 9 victòries, 3 empats i només 3 derrotes, amb 32 gols a favor i 14 en contra.

Va iniciar el curs a la seva banqueta JOSÉ LUIS GONZÁLEZ, destacant per una actitud encomiable a l'hora de lluitar cada pilota i un talent desbordant a la recerca de les porteries rivals. Tot i que en les primeres setmanes va patir algunes ensopegades, a partir de la 5a jornada l'equip va créixer de forma indiscutible (en va romandre 9 sense perdre), el que parla molt i bé de la seva solidesa. És un bloc que no deixa d'evolucionar, quelcom important en futbolistes juvenils de primer any, i que no ha notat gens l'obligat canvi de tècnic que va comportar la marxa d'en José Luis González. JAVI RODRÍGUEZ n'és el nou 'míster' i té pel davant l'important repte de mantenir o millorar el gran nivell de la feina realitzada per en José Luis.

Plantilla Juvenil C 11-12

{mosimage} 

LIAM Lizzi, JOAQUÍN Caserza, SERGIO IGLESIAS, SERGI Gómez, VÍCTOR Molina, POL Alemany, GEORGE Petrache, KEVIN Casas, GABRIEL Gómez, MARC MASSONI, JORGE Alcalá, EDU Haz, SEBAS Silva, FRANCO Agustín Jas, ÁLEX PÉREZ, SERGI Van der Plassche, MANVIR Purewall, GERARD Esteve, KEVIN PÉREZ i Cristian ROLDÁN. Entrenador: JAVI RODRÍGUEZ (fins a les vacances de Nadal va dirigir l'equip JOSÉ LUIS GONZÁLEZ)