Parlem d’Educació

Parlem d’Educació

{mosimage}Com a regidor d’Eduació, i en aquesta nova etapa, el meu objectiu principal és tornar a situar en el centre de les polítiques educatives tres elements bàsics: l’alumnat, el professorat i la família. Opino que és necessari posar en marxa i fer funcionar al màxim les energies per desplegar el conjunt de potencialitats d’aquests tres elements. D’altra banda, les fites que la regidoria s’ha marcat com a prioritàries són les següents: 1. Posada en marxa de la nova Biblioteca Central consolidant-la com a motor cultural i educatiu de la ciutat. 2. Revisió del mapa escolar augmentat i millorant la oferta educativa i equiparant els serveis municipals entre totes les escoles públiques i concertades. 3. Reclamació a la Generalitat de la construcció immediata del quart institut i de la construcció d'un futur nou CEIP. 4. Suport i promoció de la formació ocupacional. 5. Ampliació d'ajudes atorgades a les escoles públiques, a les escoles concertades per la realització d'activitats extrascolars. 6. Millora en les instal.lacions educatives. 7. Continuar desenvolupant la qualitat de les escoles bressol i, en un futur, de la seva xarxa.

L’educació és fonamental en qualsevol societat que vulgui ser capdavantera i capaç d’assumir els riscos i les oportunitats que es presentin en la societat del segle XXI . A l’Ajuntament de Castelldefels apostem sempre per la qualitat, i molt més en el camp de l’Educació.