Associació Castelldefels-Sàhara

Associació Castelldefels-Sàhara

Recentment, s’ha format l’Associació Castelldefels-Sàhara per continuar la tasca que fins ara havia fet la Plataforma Castelldefels pel Sàhara.

La nova associació està constituïda per persones vinculades amb els projectes d’ajuda al Sàhara i que, alguna vegada, han estat  famílies d’acollida durant l’estiu.

Els objectius de l’Associació són: donar suport al poble sahrauí en el seu procés de pau, cooperar al desenvolupament humà amb el poble sahrauí i sensibilitzar la gent  sobre la situació als campaments i als territoris ocupats, així com promoure activitats i accions per millorar les condicions de vida del poble sahrauí.

Una de les activitats principals de l’Associació és l’acolliment d’infants sahrauís dins del programa Vacances en Pau. Així mateix, es col·labora amb la Caravana Solidària, en què es recullen aliments i productes d’higiene personal que es necessiten als campaments; i també participa en projectes de cooperació al desenvolupament.

Aquest any  es necessiten famílies d’acollida durant l’estiu

Si esteu interessats a acollir un infant sahrauí, o a rebre informació sobre l’Associació,  podeu contactar-hi a través de
e-mail: castelldefelssahara@gmail.com
facebook: www.facebook.com/Castelldefelssahara