Èxits dels atletes del CEPOLC Castelldefels

Èxits dels atletes del CEPOLC Castelldefels

{mosimage}Els atletes del Club Esportiu de la Policia Local de Castelldefels han assolit nous èxits esportius aquest mes de febrer. José Luis Muñoz-Torrero és el nou Campió de Catalunya de 3000 m marxa en pista coberta en la categoria  M35 (més grans de 35 anys). La competició es va realitzar a la pista coberta d’atletisme de Sabadell el passat 19 de febrer. Una setmana abans, el dia 12 i a Badalona, Muñoz-Torrero es va proclamar Subcampió de Catalunya en 5000 m marxa en ruta, pel darrere de l’ex-campió d’Espanya absolut Fèlix Gómez.

Muñoz-Torrero, que s’entrena sota les ordres de l’ex-campió del món de marxa Jordi Ballesteros, ja havia guanyat la medalla de plata en les Olimpiades de Policíes i Bombers de l’estiu passat a Nova York a la prova de 5000 m marxa.

Per la seva banda, Paco Jiménez va prendre part al Campionat de Catalunya per equips de veterans el passat dia 4 a Sabadell, participant a la prova de 60 m llisos. El seu equip va finalitzar en la 3a posició de la general. Ambdós atletes, que fora de les competicions policials competeixen federats al club d’atletisme Pratenc, preparen ara el Campionat d’Espanya de pista coberta de veterans, que se celebrarà els propers 10 i 11 de març a Saragossa.